Hyundai IT

Krachtig in Outdoor en High Brightness oplossingen

Hyundai IT – Krachtig in Outdoor en High Brightness oplossingen

Hyundai IT heeft al meer dan 20 jaar technologische knowhow opgebouwd in de Digital Signage-industrie. Hyundai IT produceert en levert de beeldschermen aan de belangrijkste ministeries in de VS, en is trots op haar prestatie om ’s werelds eerste realtime 3D-uitzend-tv op de markt te brengen.

Op het gebied van digital signage heeft Hyundai IT zijn marktaandeel en concurrentievermogen vergroot door innovatieve technologieën in de buitendisplays te introduceren; een revolutie teweegbrengen in de productkwaliteit en betrouwbaarheid.

Hyundai IT richt zich al meer dan 3 jaar op de ontwikkeling van de Smart Office-oplossing en heeft de IFPD voor zakelijk gebruik geïntroduceerd.
Voortdurende verbetering en de “go beyond” mentaliteit zijn belangrijke onderdelen van onze bedrijfscultuur. We besteden veel tijd aan het werven en opleiden van de juiste mensen en het verzamelen van de beste praktijken en ideeën om producten te ontwikkelen die zich van anderen kunnen onderscheiden, in de eerste plaats om te overleven in deze steeds veranderende omgeving.